п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті затримали дві вантажівки з незаконно зрубаною деревиною (ФОТО)

Два вантажних автомобілі, водії яких транспортували деревину без належних дозвільних документів викрили працівники поліції в смт. Отинія.

Транспортні засоби з вантажем вилучено та поміщено під охорону територіального відділу поліції.

Про це сьогодні, 14 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

13 травня під час профілактичного відпрацювання оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області зупинили два транспортних засоби з причепами марки «Камаз» та «Renault Magnum», під керуванням 53-річного франківця та 50-річного мешканця Отинійської територіальної громади, які перевозили 30 метрів кубічних лісодеревини породи «Дуб» без належних документів.

На місце події правоохоронці викликали слідчо- оперативну групу Коломийського районного відділу поліції для документування правопорушення.

Слідчі поліції здійснили огляд транспортних засобів та вантажу, зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що незаконно зрубану деревину чоловіки перевозять з одного із лісництв Делятинського лісового господарства.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені транспортні засоби і вантаж.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Прикарпатті п’яний чоловік йшов по вулиці і стріляв з пістолета (ФОТО)