субота , 20.04.2024

На Івано-Франківщині 16-річний водій “Рено” скоїв ДТП. Є травмовані (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася у неділю, 23 травня, у селі Кривець Солотвинської територіальної громади.

ДТП Кривець

Аварію спричинив 16-річний хлопець, який не має прав на керування автомобілем.

Про це сьогодні, 24 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Поліцейські попередньо встановили, що вночі, близько 3:30, 16-річний хлопець, керуючи автомобілем “Renault”, у селі Кривець, рухаючись в напрямку села Раковець, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, внаслідок чого заїхав на територію приватного господарства пошкодивши при цьому огорожу.

В транспортному засобі перебували водій та чотири пасажири.

У резутьтаті ДТП 17-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікувального закладу, інші не травмовані.

У водія медики діагностували легкі тілесні ушкодження, а також у нього відібрано кров для встановлення на стан сп’яніння.

На неповнолітнього порушника правоохоронці склали адмінпротокол за ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без водійського посвідчення), а слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

аварія у селі Кривець

аварія у селі Кривець

Читайте також:
Один водій загинув: у поліції розповіли подробиці ДТП, яке трапилося на Прикарпатті (ФОТО)