четвер , 25.04.2024

У поліції розповіли деталі аварії, яка трапилася поблизу Івано-Франківська

Аварія з потерпілим трапилася у селі Ямниця, що поблизу Івано-Франківська. Правоохоронці Прикарпаття встановлюють усі обставини ДТП.

Сьогодні, 27 квітня, о 07:25 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП у Ямниці. Виїздом на місце події правоохоронців, попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Golf рухався зі сторони Івано-Франківська у напрямку Ямниці.

Попереду нього, у попутному напрямку, рухався автомобіль Toyota. Останній призупинився, аби здійснити маневр розвороту через переривчасту смугу руху. Водій Golf, гальмуючи, не зміг зупинитися позаду Toyota, прийняв у право, з’їхав у кювет і допустив зіткнення з електроопорою, інформують у прес-службі обласної поліції.

У результаті аварії постраждав водій Volkswagen Golf – 31-річний мешканець Ямниці. В легковику окрім нього більше нікого не було. Травмованого водія доставлено у медзаклад.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини ДТП, опитують свідків аварії й встановлюють наявність камер відеоспостереження. Після перевірки буде надано правову кваліфікацію цій події.

Читайте по цій темі:
ДТП у Ямниці: водій “Фольксвагена” в’їхав в електричну опору (ФОТО)