четвер , 25.04.2024

У Галичі затримали 24-річного чоловіка, який викрав мотоцикл БМВ (ФОТО)

Оперативні працівники розшукали підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру, а суд обрав запобіжний захід. Наразі встановлюються всі обставини злочину.

Про це сьогодні, 12 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За допомогою до поліції Коломийщини звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідомий чоловік побив його та намагався викрасти мотоцикл «БМВ».

При спілкуванні з правоохоронцями заявник вказав, що розмістив на інтернет сайті оголошення про продаж транспортного засобу, на яке відповів потенційний покупець.

При зустрічі незнайомець розпилив невідому речовину в обличчя потерпілому, сів на мотоцикл та намагався втекти, однак йому завадив власник транспортного засобу. Словесний конфлікт закінчився бійкою, в ході якої зловмисник втік з місця події.

Завдяки злагодженим діям оперативних працівників управління карного розшуку обласної поліції та поліцейських Коломийщини, 24-річного крадія впродовж доби вдалося розшукати та затримати у Галичі. Він визнав свою вину.

Слідчі затримали галичанина в порядку статті 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
У Коломиї затримали фальшивомонетників з підробленими купюрами на 300 000 гривень