вівторок , 23.04.2024

Останні новини спорту в Україні

У цій статті наші журналісти підібрали для Вас найостанніші новини 3-х рубрик спорту: футбол, баскетбол і біатлон.

Читайте в цьому випуску такі новини спорту: український голкіпер Андрій Лунін висловив думку, що тільки кілька матчів поспіль допоможуть йому повернутися в форму; “Миколаїв” поступився “Тернополю” 85:75 в черговому турі баскетбольної Суперліги; досвідчена українська біатлоністка Олена Підгрушна розкритикувала результати зимового сезону.

Андрій Лунін впевнений, що повинен зіграти кілька матчів поспіль

Український воротар “Реал Мадрид” Андрій Лунін знову незадоволений – йому не вистачає ігрової практики. Він упевнений, що повинен зіграти кілька матчів поспіль, щоб повернути себе в форму. Лунін впевнений, що йому просто життєво необхідно вийти на ігровий ритм, і тільки 3-4 матчі поспіль допоможуть йому в цьому.

В останньому інтерв’ю пресі Андрій згадав, що в “Ов’єдо” він грав по 20-22 матчі поспіль, і тоді у нього не було проблем з ігровою практикою. Він грав в такому ритмі близько півроку без перепочинку.

Нагадаємо, що в поточному сезоні він взяв участь лише в одному матчі.

Раніше новини спорту писали, у скільки “Мілан” оцінює свого форварда Рафаела Леау.

“Тернопіль” здолав “Миколаїв” на своєму паркеті

В останньому турі баскетбольної Суперліги “Тернопіль” розправився з “Миколаєвом” на своїй території. Хоча суперник вирвався вперед в перші хвилини матчу, далі господарі змогли перехопити ініціативу і дотиснути суперника. У підсумку – впевнена перемога з рахунком 85:75. По чвертях: 16:24, 31:19, 18:17, 20:15.

У тому ж турі в Одесі пройшов матч між місцевою командою та “Київ-Баскет”. Це була по-справжньому напружена гра. Подумати тільки: лідер гри змінювався цілих 25 разів! У підсумку, одесити поступилися з рахунком 70:74. По чвертях: 13:17, 21:21, 17:14, 19:22.

Раніше новини баскетболу писали, що “Будівельник” – новий володар Кубка України.

Українська біатлоністка Олена Підгрушна незадоволена зимовим сезоном

Знаменита українська біатлоністка Олена Підгрушна розчарована результатами минулого сезону. В новинах про біатлон вона зізналася, що він повністю її не задовольнив. Коли спортсменка показувала хороший біг, то промахувалася, а коли потрапляла в ціль, то бігла недосоаточно швидко. Олена зазначила, що нерідко її успіху заважала погода.

Українка зізналася, що це був нестандартний сезон, тому що вона не могла поїхати додому, зате витримала довгу розлуку з Україною.

Також Підгрушна зазначила, що намагалася показати найкращий результат при тому рівні підготовки, який у неї був до початку змагання.