п’ятниця , 19.04.2024

Мешканця Богородчанщини затримали за торгівлю наркотиками

Працівники поліції викрили прикарпатця, який організував збут особливо небезпечних наркотичних і психотропних речовин на території області.

Заборонені речовини зловмисник реалізовував під час особистих зустрічей з «потенційними» покупцями.

Про це сьогодні, 29 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Незаконний наркобізнес мешканця Борогодчанщини припинили співробітники слідчого управління (відділу детективів) обласної поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю. Слідчі дії проводились за процесуального керівництва прокуратури в Івано-Франківській області.

Упродовж двох місяців поточного року поліцейські документували протиправну діяльність фігуранта та проводили комплекс спеціальних поліцейських заходів.

Співробітники поліції з’ясували, що 26-річний прикарпатець налагодив контактну схему розповсюдження заборонених речовин на території Івано-Франківська та області. Він збував громадянам «канабіс», за що отримував грошові для особистого збагачення. Зловмисника викрили під час чергової реалізації наркотичних речовин.

Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за скоєння кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. У ході досудового розслідування правоохоронці також з’ясовують, чи мав наркоторговець спільників. Триває слідство.

Читайте також:
Житель Бурштина відібрав автомобіль у знайомого, бо підозрював його у крадіжці грошей