п’ятниця , 29.03.2024

У Чехії на заробітках загинула 27-річна жінка з Прикарпаття

У Чехії загинула 27-річна заробітчанка з Івано-Франківщини Оксана Василів. Жінка впала з висоти, коли під нею провалилася скляна підлога в приміщенні банку.

Оксана Василів

Українка працювала на реконструкції будівлі банку. Страшна звістка про її смерть прийшла в село Гринівці в Тлумацькому районі 1 березня, повідомляє Оbozrevatel.

“Спочатку ми отримували різні версії від людей, які були там. Говорили, що вона впала зі сходів, потім говорили, що вона впала з 4-го поверху. Але остаточна версія, яку нам передали від правоохоронців Чехії, – вона провалилася крізь скляну поверхню. Чи то їй доручили там прибратися, чи то вона сама так вирішила, ми не знаємо. Але факт у тому, що вона піднялася на верхній поверх і стала на це скло. Воно не витримало, і вона впала з висоти 15-20 метрів“, – каже сестра загиблої.

Це була вже не перша поїздка Оксани на заробітки в Європу. До Чехії дівчина поїхала після двох місяців роботи в Польщі. Мамі вона говорила, що робота важка, але платять добре, тому буде там працювати.

Її синові Давиду лише влітку виповниться 4 роки. Зараз він живе з бабусею – мамою загиблої дівчини.

Коли тіло Оксани привезуть в Україну, поки невідомо. Поліція Чехії ще веде розслідування, яке може розтягнутися до двох тижнів. Сім’я загиблої українки збирає гроші на перевезення тіла. Сума дуже велика, допомагають усі, хто знав дівчину і її сім’ю.

Читайте також:
У Польщі рейсовий автобус потрапив у ДТП: загинули 5 українців (ФОТО)