п’ятниця , 26.04.2024

Атлетико – Реал: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Іспанії, в рамках 26 туру національної першості, відбудеться мегаматч мадридських грандів Атлетико – Реал.

Команди підходять до гри на лідируючих позиціях, причому «матрацники» лідирують з 5-очковим відривом (причому маючи матч в запасі). «Вершкові» ділять 2-3 місце з Барселоною, а отже, прагнутимуть перемоги.

Атлетико

Щоправда відрив Атлетико нещодавно був ще більшим, але в останніх турах команда дещо пригальмувала. Особливо невдало склалася для них друга половина лютого, коли мадридці набрали одне очко в двох матчах, а ще програли перший домашній матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів лондонському Челсі. Однак в попередньому турі «матрацники» таки здобули виїзну перемогу над суперником київського Динамо в Лізі Європи Вільярреалом – 2:0.

Реал

Реал, зважаючи на статус, безперечно був би фаворитом цього поєдинку, але нині команда потрапила в смугу травм і хвороб, внаслідок чого гру пропустять кілька ключових поєдинків. Через цю ситуацію команду лихоманить щодо рівня гри, але очки набирати вдається. Отож, в останніх п’яти поєдинках здобуто чотири звитяги при одній нічиїй. І ця нічия сталася в попередньому турі проти Реал Сосьєдада 1:1, причому мадридці врятувалися від поразки на передостанній хвилині.

Початок гри

Матч у Мадриді розпочнеться в неділю, 7 березня о 17.15 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеплатформі «Мегого».

Прогноз

Букмекери підкреслюють повний паритет у матчі. «Парі Матч» на домашню перемогу Атлетико поставив коефіцієнт – 2,7. Виграш Реалу оцінюють в 2,75. Нічию – 3,3.

«Фавбет» оцінив перемогу Атлетико коефіцієнтом 2,75, перемогу гостей – 2,75, нічию – 3,3.

Bwin віддає невелику перевагу Атлетико. На його перемогу коефіцієнт 2,6, Реалу – 2,8, нічийний підсумок оцінили в 3,2.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. Таку нічию «Фавбет» оцінив коефіцієнтом 6,0, «Парі Матч» – 6,4, а Bwin – 6,5.

Читайте також:
Ліга Європи: Шахтар і Динамо отримали суперників в 1/8 фіналу