середа , 24.04.2024

Відрізані від світу: на Прикарпатті досі заблоковано проїзд до 37 сіл (ВІДЕО)

На Івано-Франківщині продовжують боротися із наслідками зимової стихії.

За даними служби автомобільних доріг, станом на 09:00 16 лютого відсутнє сполучення до 13 населених пунктів області повністю та до 24 населених пунктів – частково.

Наразі ж рятувальники ДСНС продовжують надавати допомогу людям, котрі потрапили у снігові замети.

Підрозділами Управління ДСНС в області за 15 лютого здійснено 11 виїздів для надання допомоги на автодорогах області. Вивільнено із снігових заметів 9 транспортних засобів, у т.ч. 2 карети швидкої медичної допомоги та 1 автобус, надано допомогу 17 особам.

Від Управління ДСНС в області залучалось 34 чоловіки та 11 одиниць техніки.

За даними служби автомобільних доріг області до розчищення автодоріг 15 лютого залучено 54 одиниці техніки та 68 чоловік. Службою автомобільних доріг починаючи з 11.30 год. 12.02.2021 введено обмеження руху на автомобільній дорозі Р-20 «Снятин-Тязів» (м. Снятин – м. Городенка) та Р-24 «Татарів-Коломия-Кам’янець-Подільський» (м. Городенка – с. Устечко).

За інформацією Служби автомобільних доріг, станом на 18:00 15 лютого знято обмеження руху транспортних засобів на дорозі державного значення Р-20 «Снятин-Тязів» на ділянці м. Снятин-м.Городенка.

З метою надання допомоги у розчищенні проїжджих частин доріг в області додатково від ДСНС України прибула інженерна машина розгородження з сідельним тягачем 2-го СЦШР (м. Дрогобич) ДСНС України (5 чол., 3 од. тех.), яка виконанувала роботи в с. Королівка, с. Прибилів, с. Гостів, с. Бортники, с. Пужники, с. Грушка Тлумацької ТГ та шнекороторний снігоочищувач Д-902 УДСНС у Чернівецькій області (3 чол., 2 од. тех.) виконував роботи в с. Озеряни, с. Живачів, с. Ісаків, с. Петрів, с.Сокирчин Олешанської ТГ.

На відео: робота інженерної техніки в селі Ісаків Олешанської ТГ

Читайте також:
Снігопади на Прикарпатті: досі нема проїзду до майже 50 населених пунктів