четвер , 25.04.2024

У Рожнятові рятували рибалку, який провалився під кригу (ФОТО)

У четвер, 4 лютого, о 14:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області, поступило повідомлення про те, що в смт. Рожнятів на Чечвинському водосховищі тоне людина.

До місця події одразу ж було направлено відділення державної пожежно-рятувальної частини смт. Рожнятів та мобільно-оперативну групу Рожнятівського районного відділу, а також відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

О 14.34 до місця події прибули рятувальники,та розвідкою встановили, що місцевий рибалка перебуваючи на замерзлій частині водойми провалився у воду, на відстані орієнтовно 100 метрів від берега.

О 15.20 рятувальники спільно з місцевим населенням за допомогою човна дісталися до потерпілого, витягнули з водойми та помістили в човен.

Долаючи відстань від берега через замерзлу поверхню водойми було проведено ряд рятувальних заходів щодо транспортування потерпілого до берега, де о 16.45 передали працівникам швидкої медичної допомоги.

До рятувальних робіт було залучено 3 одиниці техніки 2 човна та 14 чоловік особового складу, з них 3 водолази, а також залучено 1 човен та 3 чоловіки місцевого населення, інформують в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.

Читайте також:
На Івано-Франківщині у результаті пожежі загинув молодий чоловік (ФОТО)