четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті зіткнулися мікроавтобус та рейсовий автобус: 5 травмованих (ФОТО)

Аварія з потерпілими трапилася у суботу, 6 лютого, близько 19 години на автодорозі «Н-10» сполучення «Стрий- Чернівці-Мамалига» у селі Черемхів, що на Коломийщині.

Про це сьогодні, 7 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На місці події слідчо-оперативна група відділу поліції попередньо встановила, 30-річний мешканець Івано-Франківська керуючи автомобілем «Рено- Мастер», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон», сполученням «Львів- Вижниця». За кермом автобуса знаходився 56-річний мешканець Львівщини.

В автобусі перебувало 14 пасажирів.

В результаті автопригоди обох водіїв транспортних засобів доставлено до місцевої лікарні. Також травми отримали двоє пасажирів автобуса та один пасажир автівки, їх також госпіталізовано, медики уточнюють діагнози.

Водія автобуса освідчено на стан сп’яніння – тверезий.

У керманича іншого транспортного засобу взято кров на стан алкогольного сп’яніння.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини ДТП.

Читайте також:
На Івано-Франківщині перекинулася вантажівка, яка перевозила картоплю