понеділок , 29.04.2024

На Івано-Франківщині п’яний водій “Фольксвагена” збив мотоцикліста (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася у понеділок, 22 лютого, у селі Дзвиняч Богородчанського району.

Про це сьогодні, 23 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На Богородчанщині водій, кількість алкоголю в крові якого в 10 разів перевищувала допустиму норму, здійснив зіткнення з мотоциклом. Внаслідок аварії керманич двоколісного транспортного засобу з травмами потрапив до лікарні. Поліція встановлює всі обставини події.

22 лютого близько 17 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Дзвиняч Богородчанського району трапилася ДТП з потерпілими.

Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що близько 17-ої години 54-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Volkswagen Polo», повертаючи з головної дороги на другорядну, не надав перевагу в русі мотоциклісту та допустив зіткнення із двоколісним транспортом.

У результаті аварії 30-річний мотоцикліст отримав травми та доставлений до лікарні.

Водій мотоцикла не був одягнений в захисний шолом.

На водія автівки правоохоронці склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП, оскільки він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – результат тестування показав 2 проміле алкоголю, що у 10 разів вище допустимої норми.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Дзвиняч ДТП

Читайте також:
На Прикарпатті у результаті аварії загинув 50-річний чоловік (ФОТО)