четвер , 25.04.2024

У Ланчині, Отинії та Коломиї викрили підпільні гральні заклади (ФОТО)

Поліцейські Івано-Франківщини припинили діяльність трьох незаконних гральних закладів, які всупереч законодавству продовжували працювати на Надвірнянщині та Коломийщині.

підпільне казино

Про це сьогодні, 22 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Минулих вихідних працівники Управління стратегічних розслідувань в області спільно з поліцейськими Надвірнянського та Коломийського відділів поліції задокументували діяльність закладів, які надавали послуги у протиправному бізнесі.

Йдеться про заклади в Ланчині, Отинії та Коломиї.

На момент огляду у приміщеннях знаходилися працівники закладів та декілька гравців.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили близько 20 одиниць комп’ютерної техніки, а саме: системні блоки, монітори, касові апарати, роутери, гроші та інші пристрої. Приміщення цих закладів були без вивісок, а зовні виглядали зачиненими.

Наразі діяльність незаконних закладів припинена, а ігрове обладнання направлено на експертизу.

Наразі правоохоронці встановлюють всіх причетних до незаконної діяльності осіб з метою притягнення їх до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

Слідчі за всіма фактами розпочали кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів громадян.

Читайте також:
Поліція затримала озброєного прикарпатця, який намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні