п’ятниця , 19.04.2024

Вночі у Карпатах згорів котедж готелю “Салют Буковель” (ФОТО)

Сьогодні, 6 січня, о 03:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу котеджу «Салют Буковель» в селі Поляниця Яремчанської міської ради.

В будівлі проживало 25 осіб, яких адміністрацією об’єкта було виведено на свіже повітря до прибуття рятувальників.

6 січня о 03:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Поляниця Яремчанської міської ради. В будівлі проживало 25 осіб, яких адміністрацією об’єкту було виведено на свіже повітря до прибуття рятувальників.

Як з’ясувалось по прибутті на місце події, спарені котеджі, розміром в плані 25х10м, були повністю охоплені вогнем. Площа пожежі складала 250 м.кв., інформують в обласному управлінні ДСНС.

До гасіння пожежі залучено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче, Державного пожежно-рятувального поста смт. Ворохта, комунального підприємства “пожежна дружина в с. Поляниця”, пожежної команди ТзОВ Буковель, Державного пожежно-рятувального поста смт. Делятин та чергову зміну Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області .

Всього було задіяно 27 чоловік особового складу. Завдяки оперативності та професійним діям вогнеборців пожежу вдалось локалізувати о 05:54, а о 07:18 – ліквідовано.

Читайте також:
У Франківську судді спалили автомобіль Nissan Qashqai