п’ятниця , 29.03.2024

Українська компанія з офісом у Івано-Франківську стала найкращим ІТ-роботодавцем за версією Forbes

Intellias – найкращий ІТ-роботодавець за версією Forbes Ukraine. У щорічному рейтингу видання визначає 50 найкращих роботодавців серед найбільших українських компаній з різних індустрій.

За підсумками дослідження Intellias потрапив у п’ятірку найкращих. При цьому Intellias – єдина ІТ-компанія серед п’ятірки лідерів. До ТОП 5 найкращих роботодавців ввійшли: JTI, Київстар, ProCredit Bank, Kernel та Intellias.

«На IT ринку ми бачимо величезну конкуренцію за спеціалістів, адже запорука успіху будь-якої IT компанії – це, в першу чергу, професійні та талановиті люди. Тому ми дуже раді, що нас високо оцінили у рейтингу. Це відзнака і водночас відповідальність на майбутнє», – зазначив Віталій Седлер, CEО Intellias.

Участь в анкетному опитуванні взяли 11 000 працівників зі 150 компаній. 60% підсумкової оцінки отримали завдяки їхнім відповідям, ще 20% – це оцінки експертів ринку праці, 20% – з інших відкритих джерел.

«Ми приділяємо багато уваги створенню комфортних умов роботи – як просторових, так і

емоційних. Завжди прислухаємося до відгуків наших співробітників і постійно працюємо над тим, щоб зробити компанію ще кращою», – додає Михайло Пузраков, Executive Chairman та СOО Intellias.

Фактори, які формували підсумкову оцінку компаній у рейтингу: 25% – лояльність (готовність рекомендувати компанію як роботодавця), 20% – заробітна плата (величина фонду оплати праці та самооцінка персоналу компаній), 20% – робоче місце і графік роботи, 10% – інформаційна відкритість, 5% – наявність і склад соцпакета, 5% – можливості розвитку в компанії, 5% – відчуття турботи з боку компанії під час коронакризи, 10% – інші фактори (офіційність оформлення в штаті та виплати винагороди, відсутність значних проблем з отриманням відпустки та лікарняного, тональність висловів про компанію під час опитування).

За підсумками 2020 року у рейтингу «Найкращі ІТ-роботодавці» за версією DOU.ua – найбільшої ІТ спільноти в Україні, Intellias став найкращим роботодавцем серед найбільших сервісних ІТ-компаній України.

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 1500 професіоналів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias має представництва у Берліні, Чикаго, Нью-Йорку та Ер-Ріяді.

Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей.