четвер , 25.04.2024

Посварився з дівчиною: у франківському озері шукають молодого чоловіка (ФОТО)

В Івано-Франківську на міському озері тривають пошуки чоловіка

9 січня о 19:25 до оперативно координаційного центру Управління ДСНС України в області поступило повідомлення про те, що на міському озері міста Івано-Франківська топиться людина. Одразу ж було повідомлено працівників водолазно-рятувальної станції м. Івано-Франківськ, та залучено аварійно-рятувальну частину АРЗ СП,а також чергову зміну оперативно координаційного центру.

Працівниками водолазно-рятувальної станції на човні обстежується озеро в місці, де очевидці бачили потерпілого .Проводиться подальше обстеження водойми,за допомогою багрів протралено дно озера, особу не знайдено. Станом на 21.30 пошукові роботи призупинено.

Сьогодні, 10 січня, пошукові роботи відновлено.  О 07:22 для надання допомоги працівникам поліції з пошуку ймовірного утопленика на міському озері в м. Івано-Франківську, залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, кількістю 6 чоловік та 2 одиниці техніки,в тому числі один човен, а також залучено працівників водолазно-рятувальної станції 5 чоловік на двох човнах.

У групі Чат 112 очевидці повідомили, що вчора ввечері молодий чоловік заліз в озеро з наміром втопитися. Перед цим він посварився з дівчиною. Після сварки чоловік, якому на вигляд не більше 30 років, забіг в озеро і поплив.

Читайте також:
На Івано-Франківщині під колесами автобуса загинув 51-річний чоловік (ФОТО)