п’ятниця , 19.04.2024

На Івано-Франківщині перекинулася вантажівка з гноєм (ФОТО)

Аварія вантажівки з гноєм трапилася 8 січня ввечері поблизу Івано-Франківська.

О 18.16 на об’їзній дорозі між селами Драгомирчани та Черніїв водій вантажного автомобіля “Мерседес” допустив перекидання напівпричепу на бік.

Вантажіка перевозила 20 м куб. біогумусу (гною) для ФОП «КУРЯТО» та слідувала по маршруту від Чукалівки Івано-Франківської ОТГ до міста Кременець Тернопільської області.

В результаті ДТП з кузова автомобіля на автомобільну дорогу Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига», на площу близько 60 м кв. та товщиною 30-40 см було розсипано біогумус (гній).

З паливного бака вантажівки відбувся незначний витік дизельного палива. В результаті ДТП рух автомобільного транспорту по автодорозі був обмежений.

О 20.36 до місця ДТП прибула техніка, яка очистила проїжджу частину від гною. О 21.18  працівниками поліції відновлено проїзд автотранспорту по автомобільній дорозі Н-10 у реверсному режимі по одній смузі.

Працівники У ДСНС в області на місці ДТП провели заходи з відключення клем АКБ пошкодженого автомобіля, змивання пролитих ПММ та дрібних залишків біогумусу (гною) з проїжджої частини дороги. До ліквідації наслідків аварії від ДСНС в області було залучено 13 рятувальників на двох автомобілях.

Читайте також:
На Івано-Франківщині під колесами автобуса загинув 51-річний чоловік (ФОТО)