субота , 20.04.2024

Аварія на Івано-Франківщині – п’яний водій збив на смерть 15-річного юнака (ФОТО)

Поліцейські розшукали водія, який за кілька годин до Нового року збив на смерть неповнолітнього пішохода і втік

Саджівка, ДТП

У селі Саджавка Надвірнянського району сталася ДТП. На одній із вулиць водій на невідомому автомобілі збив неповнолітнього пішохода та втік з місця пригоди.

Про це сьогодні, 1 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Поліцейські з’ясували, що вчора, 31 січня, близько 19 години хлопець рухався краєм проїзної частини дороги. Раптом 15-річного юнака збив автомобіль, водій якого, не зупиняючись, поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинув в кареті швидкої медичної допомоги.

Під час проведених пошукових заходів поліцейським через декілька годин вдалося розшукали автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 34 – річний мешканець села Ланчин.

Автомобіль «Мерседес Спрінтер», який за даними слідства вчинив ДТП, знайшли в полі в Коломийському районі. Автівка була із характерними пошкодженнями. А сам водій пересів в інший транспортний засіб.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення в лікувальному закладі. Результати будуть згодом. Слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину згідно з ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку. Триває слідство.

Читайте також:
На Снятинщині зіткнулися BMW і Volkswagen. Є травмовані (ФОТО)