четвер , 25.04.2024

Смертельна аварія у Галичі: 25-річний водій “Лексуса” збив пішохода (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася сьогодні, 3 грудня, у місті Галич Івано-Франківської області.

О 07.20 на лінію “102” зателефонував водій і повідомив, що вчинив наїзд на пішохода. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік був на дорозі поза пішохідним переходом (за 15 метрів до нього), а водій автомобіля “Лексус” рухався у напрямку Львова і вчинив наїзд на пішохода. Водій одразу ж викликав “швидку” і поліцію, але потерпілий загинув на місці події.

На ділянці дороги, де сталася аварія, працюють слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин події та особистих даних загиблого, а також група реагування патрульної поліції. Останні регулюють рух транспорту на трасі Н-09 у Галичі. У 25-річного водія, мешканця Чернівецької області, відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також:
В аварії біля Монастириська травмувався водій з Івано-Франківщини