субота , 20.04.2024

Негода на Прикарпатті: дерева падають на дороги (ФОТО)

Впродовж минулих вихідних та у понеділок, 7 грудня, на Івано-Франківщині панувала вітряна погода.

Як наслідок, повалені дерева і подекуди заблоковані дороги. До ліквідації наслідків негоди залучалися рятувальники ДСНС.

Так, у суботу, 5 грудня, о 18:00 в селі Загір’я Рогатинського району працівниками Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин надавалася допомога населенню по розрізанню поваленого дерева, яке повністю перекрило рух транспорту на автодорозі державного значення М-12 сполученням Стрий-Тернопіль-Знамянка.

Того ж дня о 23:36 в селі Вербилівці Рогатинського району у зв’язку з посиленням поривчастого вітру на автодорогу державного значення Н-09 сполученням Мукачево-Львів впало дерево, чим перекрило рух транспорту. Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин ліквідували перешкоду.

У неділю, 6 грудня, о 19:07 в селі Залужжя Рогатинського району. Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

Того ж дня о 05:13 в селі Залужжя Рогатинський у зв’язку з посиленням поривчастого вітру на автодорогу державного М-12 сполученням Стрий-Тернопіль-Знамянка впало дерево, чим перекрило рух транспорту. Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин ліквідували перешкоду.

Також у неділю, 6 грудня, о 19:27 в селі Тязів Тисменицького району працівники Державного пожежно-рятувального посту с. Ямниця надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

6 грудня о 23:35 в селі Підгороддя Рогатинського району Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

У понеділок, 7 грудня, о 11:38 в місті Рогатин на вулиці Галицькій працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Рогатин надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

7 грудня о 08:58 в селі Павлівка Тисменицького району працівники Державного пожежно-рятувального посту с. Ямниця надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

За інформацією управління ДСНС України в Івано-Франківській області сильні пориви вітру також очікуються на території краю і у вівторок, 8 грудня.

Читайте також:
На Івано-Франківщині вітер зірвав дах зі школи (ФОТО)