четвер , 18.04.2024

Найкраще лікування онкології: ізраїльська медицина за українські гроші

Рак направду вважається однією з найстрашніших хвороб у світі. І це не лише через складність лікування й дороговартісні препарати, але, головно, через важку діагностику.

Так, у більшості випадків недуга на перших стадіях протікає безсимптомно. Люди дізнаються про рак або занадто пізно, або зовсім випадково.

Ще однією проблемою є якісь медицини в Україні та майже повна відсутність програм, які б допомагали пацієнтам фінансово. Власне тут і приходить на допомогу Лікарня ізраїльської онкології lissod.com.ua.

Особливості клініки

В Україні Лікарня ізраїльської онкології працює вже понад 13 років. За цей час компанія не тільки розвинула базу, але й максимально вдосконалилася. І все це – заради порятунку сотні тисяч життів.

Провідні спеціалісти світу

Запорукою успішного лікування пацієнтів є наявність висококваліфікованих експертів. Українські та ізраїльські лікарі є докторами медичних наук. Свої знання вони накопичували на десятках навчань по всьому світу, підтверджуючи якість освіти міжнародними тестами та стажуваннями.

Сьогодні лікарі LISOD визнані найкращими спеціалістами у сфері лікування онкології не лише в Україні, але далеко за її межами.

Надсучасні технології

Завдяки сучасному обладнанню клініка LISOD лікує понад три десятки видів раку різними способами. Серед останніх:

  1. Хірургічне втручання лікаря та роботизованого комп’ютера.
  2. Променева терапія.
  3. Лапароскопічні втручання.
  4. Хіміотерапія.
  5. Таргентний напрямок.
  6. Імунотерапія.

Усе це – лише після детального обстеження та здачі усіх необхідних аналізів.

Індивідуальний підхід до кожного

Під час лікування раку важливо не просто поставити діагноз та виписати ряд препаратів. Важливими є емоційна підтримка та індивідуальний підхід, які працівники LISOD застосовують до кожного пацієнта.

Ще одним «бонусом» для хворого є можливість обрати палату, яка сподобається найбільше. За умови, що вона не зайнята.

Відносно невелика вартість

У порівнянні з іншими клініками (як приватними, так і державними), ціни обстеження та лікування у LISOD в середньому на 5-10 відсотків нижчі.

Огляд та лікування

Отримати дистанційну консультацію можна по телефону. Проте лікування раку потребує очного огляду в лікаря, здачі ряду аналізів, та в більшості випадків – госпіталізації.

Записатися на прийом можна, зателефонувавши за одним з вказаних на сайті номерів.

Як бачимо, навіть страшний діагноз – не привід опускати руки. Від пацієнта лікарі LISOD вимагають лише вчасне обстеження та ретельний прийом медикаментів. Своєю чергою одні з кращих експертів світу гарантують індивідуальний підхід до кожного, точну діагностику та якісне лікування. І все це – за помірну ціну!