четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті затримали 24-річного чоловіка, який уже втретє викрав автомобіль (ФОТО)

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно розшукали та затримали чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом повторно.

Про це сьогодні, 21 грудня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Днями до поліцейських Верховинщини надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем у селі Яблуниця. На місце події негайно виїхали правоохоронці, з’ясували, що автомобіль Volkswagen Golf викрадено в обідню пору з присадибної ділянки 22-річного потерпілого та знайдено неподалік місця вчинення злочину – з пошкодженнями.

Поліцейські опитали очевидців і “за гарячими слідами” встановили, що до злочину причетний 24-річний мешканець району. Останній проник до будинку потерпілого, викрав ключі від транспортного засобу і незаконно заволодів й автомобілем. Дорогою зловмисник пошкодив колесо, тому автомобіль покинув, а сам утік.

Поліцейські впродовж години розшукали зловмисника у сусідньому селі на АЗС – він був напідпитку. Його затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за вчинення злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Чоловік раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, у жовтні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Тепер йому загрожує до восьми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
Завис на відбійнику: водій з Прикарпаття потрапив у прикру аварію (ВІДЕО)