четвер , 25.04.2024

На Івано-Франківщині розшукують безвісти зниклого 80-річного чоловіка (ФОТО)

Поліцейські Калуського району розшукують безвісти зниклого Чолія Богдана Миколайовича, 1940 року народження, мешканця села Негівці Калуського району.

22 грудня із заявою до поліції звернулась мешканка Калущини. Жінка повідомила, що 19 грудня її батько вийшов з дому у невідомому напрямку та по даний час не повернувся.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 170-180 см, середньої тілобудови, волосся коротке сиве, очі карі, на лівому передпліччі є татуювання у вигляді жіночої голови, має шрам від оперативного втручання з ліва в області серця, шрам з права на голові від розсічення.

Чоловік був одягнений в штани спортивні сірого кольору, светер сірого кольору, куртку синього кольору, чоботи резинові чорного кольору, кепка з козирком чорного кольору.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 з позначкою «безвісти зниклий» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

При наявності інформації щодо місця перебування розшукуваного повідомляйте за номерами тел: 067-344-40-33 або “102”.