неділя , 28.04.2024

Дві тисячі доларів на місяць: кому і за що платять на Прикарпатті

Навіть в часи пандемії на Прикарпатті можна непогано заробити.

Щоправда, слід уникати недобросовісних роботодавців.

Проте деякі компанії платять працівникам навіть до двох тисяч доларів на місяць. Це підтверджує рейтинг вакансій на порталі work.ua:

  1. Водій-міжнародник. На місяць обіцяють платити від 50 до 53 тисяч гривень. Для роботодавця головне, аби кандидат мав водійські категорії С та Е.
  2. Регіональний менеджер. Можна заробляти від 20000 до 60000 грн. Серед головних вимог – досвід продаж та знання справи.
  3. Водій таксі. Щомісяця обіцяють платити 35-40 тисяч. Від кандидата головне – водійське посвідчення категорії В та наявність власного автомобіля.
  4. Бурильник на воду. ЗП – 15-50 тисяч в місяць. Кандидат повинен: мати водійську категорію С, працювати у сфері буріння мінімум пів року.
  5. Диспетчер, логіст. Платять від 12 до 50 тисяч. Роботодавець вимагає: володіти англійською мовою, мати досвід у сфері вантажоперевезень, працювати у вечірній та нічний час.
  6. Менеджер з продажів. ЗП – 30000. Роботу пропонують кілька компаній, тому вимоги суттєво різняться. Проте, важливо, аби кандидат мав досвід роботи, вмів продавати. Для деяких роботодавців – ще й володів польською мовою.
  7. Начальник регіонального відділу продажів. На місяць платять 30000. На посаду шукають людину з досвідом роботи, закінченою вищою освітою.
  8. Колористтехнолог. Зарплата – 20-40 тисяч. Серед вимог: закінчена технічна освіта, досвід роботи у сфері автофарбування, вільне володіння комп’ютером.
  9. Головний бухгалтер. ЗП – 24000 грн. Від кандидата вимагають: досвід роботи, знання 1С, закінчену вищу профільну освіту.
  10. Супервайзер. Обіцяють платити від 18 до 30 тисяч. Натомість вимагають: знання ринку збуту, закінчену вищу освіту, досвід управління.

Зауважу, заробітні плати вказані без податкових стягнень. Також деякі вакансії актуальні вже другий тиждень!

Христина СЛОТА