четвер , 18.04.2024

Прикарпатські дорожники уже чергують на перевалах і чекають снігопадів

За прогнозами Гідрометеоцентру, 17 листопада в гірських районах Івано-Франківської області очікуються снігопади та зниження температури повітря до 6 градусів морозу.

У зв’язку із можливим суттєвим погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг звернулася до підрядних організацій, що відповідають за зимове утримання доріг, забезпечити готовність техніки, задіяної до розчистки доріг від снігу, та проведення протиожеледних заходів.

Організована робота диспетчерської служби. Насамперед така готовність стосується ділянок доріг Н-09 Мукачево – Львів біля Яблуницького перевалу, Р-21 Долина – Хуст біля Вишківського перевалу та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у районі Кривопільського та Буковецького перевалів. Підрядні організації привели в готовність техніку, зокрема у ТОВ «ПБС» придбали дисольвери (установки продукування сольового розчину).

Підприємства достатньо забезпечені протиожеледними реагентами та пально-мастильними матеріалами, повідомили у Службі автомобільних доріг Івано-Франківської області.

“Закликаємо водіїв бути готовими до зміни погодних умов та подбати про відповідне укомплектування транспортних засобів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
Весь мільярд з «ковідного» фонду на ремонт доріг Прикарпаття забрало оточення Коломойського