четвер , 25.04.2024

Погода на Івано-Франківщині: приморозки, дощі та тумани

Увесь тиждень на Прикарпатті буде похмуро, подекуди дощитиме. Однак останній місяць осені все ще потішить теплою погодою.

Так, в Івано-Франківську дощі обіцяють лише у вівторок. Весь тиждень температура повітря коливатиметься в межах +2 – +9 градусів.

В інших містах області погода буде такою:

  1. Верховина: увесь тиждень буде без опадів. Вдень температура повітря прогріватиметься до +9. А от з четверга починаються приморозки – вночі 2-3 градуси нижче нуля.
  2. Городенка: дощитиме лише сьогодні, 9 листопада. Температура повітря коливатиметься від 0 градусів (у четвер), до +8.
  3. Калуш: у вівторок дощитиме в першій половині дня. Температура повітря коливатиметься від 1 до 8 градусів вище нуля.
  4. Коломия: увесь тиждень без опадів. Вночі температура триматиметься на позначці +1, вдень прогріватиметься до 8-9 вище нуля.
  5. Косів: дощитиме лише в першу половину вівторка. Температура коливатиметься між позначками +1 та +9.
  6. Надвірна: без опадів буде весь тиждень. Приморозки очікуються лише в четвер – 0 градусів вночі. Загалом температура повітря прогріватиметься до 5-7.
  7. Рогатин: без опадів та без приморозків. Температура повітря коливатиметься від +2 до +7.
  8. Тисмениця: дощитиме лише у вівторок. Впродовж тижня температура повітря коливатиметься в межах 2-9 градусів вище нуля.
  9. Тлумач: і знову вівторок – дощовий день. Приморозків цього тижня чекати не варто. Температура повітря прогріється до +7-9.

Туристичні Яремче та Буковель порадують швидким наближенням зими. Опадів не буде весь тиждень, зате температура повітря опускатиметься до -3 градусів. Вдень варто очікувати до +7-8 вище нуля.

Важливо: впродовж тижня майже на території всієї Івано-Франківщини синоптики прогнозують тумани та зниження видимості менш ніж до 500 метрів!

Христина СЛОТА