п’ятниця , 26.04.2024

5 районів та 4 міста – на Прикарпатті зросла кількість “червоних зон” карантину

4 міста та 5 районів Івано-Франківщини потрапили до червоної зони карантину

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила в Україні зони небезпеки через показники захворюваності на коронавірус.

Про це сьогодні, 6 листопада, у своєму Telegram-каналі повідомив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 09 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Місто Київ залишається у помаранчевій зоні”, – йдеться у повідомленні.

Нове епідемічне зонування затверджено на 14 днів, але зазвичай щотижня у четвер або п’ятницю воно оновлюється.

Отож, до червоної зони карантину потрапили десятки районів та невеликих міст, а також 12 обласних центрів: Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Чернівці, Чернігів, Хмельницький, Харків, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ.

На Прикарпатті окрім Івано-Франківська до червоної зони карантину потрапили також міста Бурштин, Калуш та Коломия, Галицький, Городенківський, Косівський, Тисменицький та Тлумацький райони.

Нагадаємо, цього тижня у червоній зоні карантину перебувають тільки Івано-Франківськ та Тисменицький район. Таким чином, починаючи з наступного понеділка, 9 листопада, кількість червоних зон на Прикаратті суттєво збільшиться.

Читайте також:
За минулу добу на Прикарпатті виявлено понад 500 нових випадків COVID-19