четвер , 28.03.2024

Робота у Франківську: 10 кращих вакансій для студентів

Попри карантинні обмеження, навчання в усіх закладах освіти триває. Саме тому студентам слід шукати роботу, графік якої дозволить відвідувати університет.

Аби допомогти, ми створили рейтинг вакансій, опублікованих на порталі work.ua, які найкраще підходять для учнів ВНЗ. Отже, перелік такий:

1. Касир у «Сільпо». Заробітна плата напряму залежить від кількості відпрацьованих годин. Перевагою є можливість коригувати робочий графік та обирати неповні зміни. Обов’язкових вимог до кандидатів немає.

2. Оператор чату, перекладач у весільне агентство. Вакансію пропонують одразу декілька компаній. Обіцяна зарплата коливається від 7 до 35 тисяч гривень. Серед вимог: знання англійської мови на рівні В1, можливість приділяти роботі від 4-х годин на добу.

3. Менеджер по роботі з клієнтами. Зарплата – 10000 гривень на місяць. Перевага – на час карантину робота повністю дистанційна.

4. Диспетчер-оператор служби таксі. ЗП від 4000 до 8500 гривень щомісяця. Переваги роботи: лише дві обов’язкові зміни на тиждень, можливість працювати у нічний час. Вимоги: чітка дикція, знання ПК.

5. Кур’єр з власним авто. Зарплата 8500 на місяць. Особливості роботи: позмінно з 10 ранку до 23 вечора.

6. Спеціаліст зі збору інформації про підприємства (формування бази довідника). ЗП – 5100. Повністю дистанційна робота полягає у створенні бази для довідкового сайту.

7. Офіціант. Зарплата – 5-10 тисяч гривень на місяць. Вимоги: можливість працювати з четверга по неділю.

8. Консультант, менеджер клієнтської підтримки. Вакансію пропонують одразу декілька компаній. Рівень ЗП коливається від 5500 до 35000 грн. Вимоги (залежно від компанії-роботодавці): володіння німецькою мовою, іспанською чи португальською, англійською, знання кредитної справи.

9. Водій таксі з власним авто. ЗП від виробітку. Вимоги: наявність автомобіля та посвідчення водія категорії В.

10. Фахівець з приймання та обробки вантажу. Зарплата: від 4500 до 6000 грн. Вимоги: можливість працювати пн-сб з 8 до 12 або з 9 до 12 години.

При укладанні добірки на порталі work.ua додатково обиралися параметри: «Неповна зайнятість», «Дистанційна робота» та «Студентам».

Підготувала Христина СЛОТА

Читайте також:
Робота у Франківську: 10 вакансій із найвищою зарплатою