п’ятниця , 26.04.2024

Погода на Івано-Франківщині: дощі й тумани впродовж вихідних

Минулий тиждень виявився по-справжньому осіннім. Особливо, що стосувалося опадів. Вихідні у плані погоди будуть нічим не кращими.

погода, осінь, дощі

Зокрема, в Івано-Франківську знову обіцяють дощі. Щоправда, лише у суботу о другій половині дня. Неділя буде сухою та похмурою. Температура повітря протримається у межах +11 – +17 градусів вище нуля.

В інших містах області погода буде такою:

  1. Верховина: дощі та грози будуть у суботу та неділю лише о другій половині дня та вночі. Температура повітря коливатиметься від +9 до +14.
  2. Городенка: грози та шквальний вітер обіцяють лише у суботу, в неділю містян чекає похмура погода. Повітря прогріється до +13 – +17 градусів.
  3. Калуш: усі вихідні будуть похмурі, проте без опадів. І це при +10 – +16 градусів вище нуля.
  4. Коломия: мжичка у суботу та ясне сонце – в неділю. Повітря прогріється від +11 до +16.
  5. Косів: у суботу – дрібний дощ, після обіду можливі грози, у неділю – сонячно. І це – при +11 – +16 градусів.
  6. Надвірна: дрібний дощ затягнеться майже на весь день суботи, у неділю ж обіцяють без опадів. Температура повітря триматиметься в межах +10 – +16 вище нуля.
  7. Рогатин: хмари затягнуть небо на всю суботу, проясниться лише у неділю. Радує, що все це – без опадів. Термометр показуватиме від +9 до +16.
  8. Тисмениця: дрібний дощ в обід суботи та яскраве сонце у неділю. Температура триматиметься в межах +11 – +16.
  9. Тлумач: на вечір суботи обіцяють грозі зі шквальним вітром, в неділю буде без опадів. Температура коливатиметься від +11 до +16.

До слова, у суботу в деяких районах прогнозують туман!

І на завершення! Туристичні родзинки – Яремче та Буковель – теж не порадують сонячним небом. У суботу місцями пройдуть дощі, в неділю небо затягнуть хмари, щоправда, без опадів. Температура повітря коливатиметься від +10 до +17.

Христина СЛОТА