п’ятниця , 29.03.2024

Автомобіль злетів в урвище: у поліції розповіли деталі аварії, у якій загинули двоє людей (ФОТО)

Поліцейські розслідують ДТП у Яремчі, в якій двоє людей загинули, а троє – отримали травми.

У результаті аварії загинули 31-річний мешканець Яремче і 24-річний мешканець Чернівецької області

Нагадаємо, аварія трапилася на трасі Н-09 “Мукачево-Івано-Франківськ-Львів”. У темну пору доби автомобіль злетів з дороги в урвище, інформують сьогодні, 11 жовтня, у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

“У суботу, 10 жовтня, о 21:05 у Яремчі водій автомобіля “Volkswagen Touareg” не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги і з’їхав в урвище. В транспортному засобі крім водія, були ще четверо пасажирів”. – йдеться у повідомленні поліції.

У результаті аварії на місці події загинули пасажири: 31-річний мешканець Яремче і 24-річний мешканець Чернівецької області. Ще троє людей з Буковини доставлені у медзаклад. Йдеться про 27-річного водія, якого з закритою черепно-мозковою травмою і переломом лопатки разом із 25-річним пасажиром, у якого струс головного мозку і політравма доставлено до Яремчанської лікарні. Ще одного 24-річного пасажира з переломом кісток черепа та іншими травмами доставлено до обласної лікарні в Івано-Франківську.

У водія відібрано кров на аналіз щодо стану сп’яніння. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

ДТП Яремче

Читайте також:
У Надвірній водій “Фольксвагена” врізався в автомобіль, який стояв на узбіччі. Троє травмованих