п’ятниця , 29.03.2024

У Польщі дотла згорів Крайслер, у якому їхали 5 українців (ФОТО)

Дорожній інцидент стався в населеному пункті Тилич, що у Малопольському воєводстві.

згорів Крайслер

На шосе спалахнув автомобіль Chrysler Cruiser з українськими номерними знаками, пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевої рятувальної служби.

Під час прибуття рятувальників авто знаходилося посеред дороги, фактично заблокувавши рух транспорту. Водій, громадянин України, перебував поруч і пояснив, що загоряння сталося після того, як автомобіль врізався в бетонну дренажну трубу.

Чоловік спочатку стверджував, що крім нього в салоні нікого не було, однак це виявилася неправдою. Під час гасіння пожежі неподалік помітили 2-х постраждалих осіб, при цьому одна з них лежала на відстані 120 м від автомобіля. Усі двоє були в шоковому стані після аварії.

Потім у придорожніх зарослях знайшли ще 2-х пасажирів Chrysler, які також мали видимі ушкодження тіла. Усіх чотирьох госпіталізували: двох каретами “швидкої”, а для транспортування двох інших, які мали серйозніші травми, довелося викликати медичні гелікоптери.

Рятувальна операція, яка включала надання першої медичної допомоги постраждалим та прибирання рештків згорілого автомобіля з дороги, зайняла 3,5 години.

Читайте також:
У Польщі в результаті аварії загинув молодий українець