середа , 24.04.2024

У лікарні померла 27-річна працівниця поліції, яку у Франківську збив автомобіль

Вчора ввечері перестало битися серце 27-річної працівниці поліції Валентини Мартюшевої. Молода жінка померла у лікарні в результаті травм, отриманих у ДТП.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, аварія трапилася 8 вересня, в Івано-Франківську на вулиці Івасюка. Валентина зі служби йшла забирати донечку додому, але на пішохідному переході трапилось нещастя – її збив 19-річний водій автомобіля. Відтоді медики робили все можливе, щоб врятувати її життя. Та вчора ввечері, 11 вересня, на жаль, серце молодої мами зупинилося…

Валентині було 27 років, без мами залишилась маленька донечка, без дружини – чоловік, який також поліцейський.

Службу в органах внутрішніх справ Валентина розпочала ще курсанткою у 2010 році, відтоді вона з честю та гідністю вірно служила українському народові.

Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області висловлює глибоке співчуття з приводу трагічної загибелі старшого лейтенанта поліції Валентини Мартюшевої – інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи відділу

“Правоохоронці Прикарпаття в скорботі схиляють голови. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю й друзями Валентини та глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті”. – висловлюють співчуття родині колеги.