вівторок , 16.04.2024

Розмір пеніса: вчені назвали середню довжину, а жінки – ідеальну

Середня довжина чоловічого статевого органу має бути 12,9-13,9 см. Це нові дані дослідження науковців.

розмір пенісаЦікаво, що раніше середньостатистичну довжину члена називали в межах 15,5 і 16,5 см.

Такі розбіжності пояснюються тим, що раніше вчені не робили заміри, а вірили своїм респондентам на слово, проводячи опитування.

Ну, і очевидно, що у цій пікантній темі, чоловіки виявилися трохи схильними до перебільшення так само, як і з досягненнями на риболовлі.

Отож, професор Брюс М. Кінг з Університету Клемсона, що у штаті Південна Кароліна, цього року опублікував статтю, в якій оприлюднив нові дані: 12,9-13,9 см – такі середньостатистичні розміри чоловічого достоїнства.

Водночас каліфорнійські вчені провели опитування серед жінок, аби визначити, який розмір чоловічої гідності їм найбільше подобається. Дівчатам та молодим жінкам показували 33 тривимірні моделі різних пенісів. Вони обирали найпривабливіший для себе варіант.

І ось результати. Для сексу на одну ніч найбільше їм до вподоби член, довжина якого становить 16,3 см. А от для постійних стосунків вони обрали пеніс довжиною 15 см.

Щоправда, розмір чоловічого статевого органу дуже важливий лише для 11,2% жінок. Для майже 65% жінок розмір важливий, але це не основний фактор і ще майже для 20% – розмір взагалі не має значення.

Читайте також:
Секс на карантині: Супрун дала кілька порад щодо заняття сексом під час пандемії