п’ятниця , 19.04.2024

Подробиці смертельної аварії на Прикарпатті: водій втік і залишив пасажирів помирати

Правоохоронці розповіли жахливі подробиці дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вчора ввечері у Косівському районі.

ДТП Город

Нагадаємо, у понеділок, 21 вересня, близько 22.10 у селі Город Косівського району у кюветі опинився легковий автомобіль марки “Шкода”. У результаті аварії одна людина загинула, ще одна – отримала травми.

Як повідомляють у поліції, водій автомобіля марки “Шкода Октавія”, рухаючись у напрямку Верховини, не впорався з керуванням і допустив з’їзд з проїжджої частини дороги. У результаті автомобіль опинився у кюветі, вдарився до бетонної труби і перекинувся. В транспортному засобі крім водія знаходилися двоє пасажирів, які є мешканцями села Соколівка Косівського району.

24-річний пасажир, який сидів спереду, загинув на місці події, а інший 22-річний пасажир доставлений без свідомості в реанімаційне відділення медзакладу.

Водій, 33-річний мешканець Соколівки, покинув місце аварії і залишив без допомоги пасажира, який перебував у небезпечному для життя стані.

У поліції зазначають, що особу водія встановлено і факт керування автомобілем підтверджено камерами відеоспостереження, які розміщені неподалік місця пригоди. Наразі його місцезнаходження встановлюється правоохоронцями.

Читайте також:
На Рожнятівщині мешканці кількох сіл перекрили дорогу – вимагають ремонту