четвер , 28.03.2024

П’яний чоловік на вулиці гнався за своєю жінкою і двічі вдарив її ножом у живіт

Слідчі з’ясовують причини та обставини конфлікту між співмешканцями, у результаті якого жінка отримала ножові поранення.

Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі

Вчора, 11 вересня, близько 20 години вечора до поліції надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню доставлено місцеву жительку 1967 року народження з ножовим пораненням.

В ході з’ясування всіх обставин події, правоохоронці встановили, що потерпіла за місцем проживання розпивала спиртні напої із 63-річним співмешканцем. В подальшому між співжителями, які були добряче напідпитку, виникла сварка на побутовому грунті.

В ході конфлікту чоловік погрожував жінці, після чого, остання вибігла з квартири. Розлючений співмешканець взяв до рук кухонного ножа, наздогнав потерпілу на вулиці та наніс два ножові поранення в ділянку черевної порожнини та руку.
Сусід, який виявився очевидцем події, негайно зателефонував до поліції та викликав швидку медичну допомогу.

На місце події негайно прибули дільничі офіцери групи протидії домашньому насильству та працівники управління патрульної поліції й затримали правопорушника.

Слідчі затримали прикарпатця в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом розпочато слідство. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Йдеться про спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:
На Івано-Франківщині касирка “Приватбанку” привласнила 130000 гривень