вівторок , 23.04.2024

На Івано-Франківщині нетверезий відвідувач кафе дістав ножа і поранив 38-річного чоловіка

Правоохоронці затримали 50-річного жителя Івано-Франківська – чоловік під час словесного конфлікту завдав своєму опоненту ножового поранення.

Випадок трапився 22 вересня у селі Бортники Тлумацького району. У місцевому кафе компанія чоловіків розпивала спиртні напої.

У цей час до закладу зайшов нетверезий відвідувач – 50-річний житель Івано-Франківська. Згодом між відвідувачами раптово виник словесний конфлікт. Для вирішення спору франківець вдався до крайнощів – дістав кишенькового ножа і вдарив свого опонента в область шиї.

Ножового поранення зазнав 38-річний житель села Бортники. Потерпілого госпіталізували у Тлумацьку районну лікарню. Там медики надали допомогу пораненому і водночас поінформували про інцидент працівників поліції.

Зловмисник після скоєного сів у свій автомобіль і поїхав у невідомому напрямку. Втім, працівники поліції досить швидко зуміли його розшукати.

А знайшли зловмисника у лісосмузі поблизу села Бортники – саме там він переховувався.

Правопорушника затримали. Під час спілкування з поліцейськими він пояснив, що був дуже п’яний і не усвідомлював своїх дій.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:
Три поранення: у Франківську п’яний чоловік з ножем накинувся на незнайомця