четвер , 28.03.2024

Ліга Чемпіонів: “Динамо” розгромило “Гент” і виходить у груповий етап (ВІДЕО)

Київське “Динамо” у вівторок, 29 вересня, у матч-відповіді плей-офф кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів вдома приймало бельгійський “Гент”.

Динамо - Гент

Кияни активно розпочали поєдинок і уже на 9-ій хвилині зустрічі повели в рахунку – Супряга з флангу віддав передачу у воротарський майданчик і Буяльський п’яткою ефектно відправив м’яч у сітку воріт.

На 35-ій хвилині український легіонер “Гента” Пластун зіграв рукою у своєму штрафному майданчику. Суддя призначив пенальті у ворота бельгійців і відтак Де Пена з 11-метрового забив другий гол.

На початку другого тайму суддя призначив іще один пенальті у ворота гостей і динамівець Родрігес на 49-ій хвилині забив третій гол.

3:0 – впевнена домашня перемога “Динамо” і 5:1 – перемога за підсумками двома матчів, адже минулого тижня кияни в гостях перемогли з рахунком 2:1.

Таким, чином “Динамо” виходить у груповий етап Ліги Чемпіонів і цього року Україна на стадії цього турніру буде представлена двома клубами, оскільки “Шахтар” стартуватиму відразу з групового етапу.

Новий тренер “Динамо” Мірча Луческу з першої спроби вивів команду у груповий етап Ліги Чемпіонів, чого не вдавалося зробити його кільком попередникам.



Читайте також:
“Прикарпаття” у меншості зіграло в нічию проти житомирського “Полісся”