субота , 20.04.2024

Випивав на річці, а потім на хрестинах: свідки розповіли про винуватця аварії, у якій загинуло троє людей

У смертельному зіткненні із трьома загиблими у Перегінському на Прикарпатті звинувачують водія Mercedes-Benz Vito 26-річного Петра Трембіцького. Він житель сусіднього села Закерничне. За кермо сів п’яний.

Петро Трембіцький

Петро Трембіцький за кермом Mercedes-Benz Vito в лоб протаранив ВАЗ. На місці загинули водій останнього та його батьки.

Свідки кажуть, що в день трагедії Петро випивав на річці, а потім на хрестинах, і “літав” селищем. Автомобіль ВАЗ протаранив на швидкості під 200 км/год., і від удару його авто перекинулося. Проте сам не постраждав. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла голова селища Ольга Абрам.

“Він летів на шаленій швидкості в лоб під 200 кілометрів. Іншому водієві просто не було куди втекти. Був такий п’яний, що нічого не розумів. Дивився скляними очима. Тільки в лікарні трохи прийшов до тями. Нічого не пам’ятав. Розпитував, де він і що накоїв”, – розповіла Ольга Василівна.

Про Петра відомо, що він молодший із 3 дітей Ліди та Петра Трембіцьких. Працює разом із батьком на лісозаготівельній фірмі під Києвом. Своєї сім’ї не має.

“Він із дуже порядної родини. Брат із сестрою ґаздують. А він лише гуляти. Тато його казав, що постійно жив у тривозі. Весь час чекав на дзвінок серед ночі, що або він убився, або збив кого. І ключі відбирав від машини, і сварився, а вплинути не міг ніяк”, – додала Ольга Абрам.

Завтра, 12 серпня, у міському суді Івано-Франківська підозрюваному в вчиненні ДТП обиратимуть запобіжний захід. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

Нагадаємо, аварія в Перегінському біля автозаправної станції на вул. Січових стрільців сталася 9 серпня, близько 18:00. Там у лоб зіткнулися Mercedes-Benz Vito 120 та ВАЗ-217230. В останньому їхали 5 членів родини. Водій і його батьки загинули на місці. Дружина водія та 2-річний син – у лікарні.

Читайте також:
На Івано-Франківщині п’яна жінка на “Фольксвагені” скоїла ДТП (ФОТО)