п’ятниця , 19.04.2024

В аварії поблизу Франківська загинув 29-річний мотоцикліст, ще троє людей травмувалися (ФОТО)

У поліції розповіли деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася сьогодні вночі у селі Драгомирчани, що поблизу Івано-Франківська.

Два мотоцикли, рухаючись зі сторони Івано-Франківська в сторону смт. Лисець допустили зіткнення між собою, внаслідок чого 29-річний водій мотоцикла «Kawasaki», мешканець Богородчанського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Toyota Rav4».

Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

27-річний кермувальник іншого мотоцикла марки «Ямаха», мешканець Богородчанського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив наїзд на огорожу. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння – він керував у нетверезому стані.

Внаслідок аварії він, його 21 – річна пасажирка, а також і пасажир мотоцикла «Kawasaki» отримали тілесні ушкодження та були доставлені в обласну клінічну лікарню. Всі транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Поліцейських, які скоїли ДТП на Косівщині, відсторонено