вівторок , 23.04.2024

«Прикарпаття» виїзною перемогою завершило останній матч сезону

13 серпня івано-франківське “Прикарпаття” у Горішніх Плавнях зіграло заключний матч сезону в першій лізі

SAMSUNG CSC

Франківці протистояли місцевому “Гірник-Спорту”.

Обидва наставники тепло привітали один одного перед грою. На їхніх обличчях були помітні усмішки, вони прекрасно розуміли, що цей матч більше носить статус товариського, оскільки місця “Гірник-Спорту” і “Прикарпаттю” були відомі заздалегідь, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на ua-футбол.

Однак гості вирішили розпочати активно і практично відразу вийшли вперед. Захиснику на прізвище Француз пощастило залишитися в повній самоті на дальній штанзі при подачі кутового, і він ідеально чином переправив круглого у сітку.

Господарі намагалися не відставати, але до перерви на забитий гол не награли. Хоча мали стовідсотковий шанс, проте Герасимець не зміг якісно виконати пенальті.

Після перерви гості із Західної України вийшли з неймовірним настроєм і відразу стали знущатися над захистом суперника. Спочатку дубль зробив Барчук, а потім і Дитко показав опонентам, як потрібно реалізовувати пенальті.

Загалом арбітр увійшов у смак. Йому сподобалося вказувати на точки, і наприкінці зустрічі він ще двічі призначав 11-метрові. Обидва рази у ворота “Прикарпаття”. Обидва рази до м’яча підходив Суханов, і обидва рази забивав голи престижу.

Отож, перемога «Прикарпаття» з рахунком — 2:4. У підсумковій турнірній таблиці «Прикарпаття» посіло 12-те місце, набравши 30 очків у 30 поєдинках.