четвер , 18.04.2024

Походеньки п’яного неповнолітнього у Франківську: викрав Mercedes, щоб справити враження на дівчину

16-річний водій у присутності матері погодився пройти тест на стан сп’яніння

На спецлінію “102” надійшло повідомлення про викрадення в Івано-Франківську. “Mercedes-Benz” викрали на вулиці Сухомлинського з гаража.

Орієнтування на вказаний автомобіль отримали всі екіпажі міста. Вже за кілька хвилин на вулиці Довженка патрульні виявили та зупинили авто, схоже за описом.

За кермом машини перебував 16-річний хлопець, в якого патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій в присутності матері погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат виявився позитивний – 1,01 проміле алкоголю в організмі. Молодий чоловік пояснив, що порушив закон, аби справити враження на свою дівчину.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи та повідомлено працівників ювенальної превенції.

Читайте також:

Водія, який напідпитку вчинив смертельну аварію на Прикарпатті, взяли під варту (фото)