четвер , 25.04.2024

У Коломиї 33-річний чоловік погрожував людям пістолетом

Людям вдалося вибити зброю, а пізніше зловмисника затримали правоохоронці

Сьогодні, 7 липня опівночі, до правоохоронців надійшло повідомлення про стрільбу в Коломиї.

На місці події поліцейські виявили групу людей, що відпочивала неподалік житлового будинку, і чоловіка, який був напідпитку та поводився агресивно. Біля нього лежав предмет схожий на зброю.

Зі слів потерпілих, зловмисник підійшов до них, розпочав конфлікт, витягнув зброю і вистрілив вгору. Надалі коломиянам вдалося вибити з рук нетверезого чоловіка зброю, а працівники поліції затримали хулігана.

Ніхто з людей не постраждав. Слідчі вилучили для проведення експертизи предмет, який нагадує стартовий пістолет Zorakі з ознаками переробки та гільзи. Найімовірніше, пістолет при переобладнанні набув якостей вогнепальної зброї, з можливим використанням саморобних боєприпасів. Проте це остаточно підтвердить експертиза.

Особу правопорушника вдалось встановити. Йдеться про 33-річного коломиянина. Поліцейські з`ясовують, чи притягався раніше чоловік до кримінальної відповідальності.

Через вчинення правопорушення поліцейськими відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 263 ККУ. За висновками експертизи йому буде повідомлено про підозру, а згодом обрано міру запобіжного заходу.

Читайте також:

Вбивство в Івано-Франківську: від ножового поранення загинув 63-річний чоловік