п’ятниця , 10.05.2024

Два кілометри за 45 хвилин: прикарпатці жаліються на затори через «волинського терориста»

Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів

Після вчорашніх подій у Луцьку Національна поліція України прийняла рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости.

Полісмени перевіряють документи у підозрілих осіб та проводять поверхневий огляд, перевірку з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час.

Через перевірки на дорогах Прикарпаття уже сформувались затори.

“Два кілометри ми їхали 45 хв, доблесні аваківці затримують усіх. Це третій пост на відрізку Ослави-Надвірна (20км)”, – пише прикарпатка Леся Бойко.

Прикарпатці зазначають, затори почалися ще від 8 ранку:

“Лоєва зі сторони Буковелю, великий корок, стоїть стопконтроль, перевіряють кожне авто”, – повідомляв у Чаті-112 Ігор Саїв.

“Фрагмент Делятин – Лоєва В напрямку Надвірної затор. Перехват в Лоєвій в зв’язку з вчорашніми подіями. Тягучка (на підйом!) Більше 1 км, буде зростати”, – додає Андрій Медвід.

Читайте також:

Прикарпаття патрулюють правоохоронці з автоматами