четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті чоловік викрав з магазину металеві кришки до ліхтарів

Поліцейські охорони затримали в Івано-Франківську чоловіка, в якого виявили 24 кришки

Злочин зафіксувала охорона магазину. Зловмисник зайшов на територію магазину, та наважився на крадіжку. Поліцейські охорони оперативно встановили особу підозрюваного і затримали його.

З магазину по вулиці Коновальця надійшов сигнал «тривога». Виїздом на місце події було встановлено, що невідомий громадянин викрав з прилеглої території магазину металеві кришки до нічних ліхтарів та втік з місця злочину.

Не гаючи ні хвилини, правоохоронці обстежили прилеглу територію, згодом помітили та затримали підозрювану особу. Затриманим виявився 24-річний місцевий житель раніше судимий за аналогічні злочини.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції. Під час поверхневого огляду в крадія виявили 24 кришки.

— Зі слів затриманого, ми дізнались, що кришки викрав, щоб надалі здати на металобрухт, – прокоментував старший сержант поліції охорони Ярослав Бойко. – Сума збитків становить близько півтори тисячі гривень.

За цим фактом чоловікові інкримінують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також:

На Івано-Франківщині серед білого дня пограбували сільський магазин