п’ятниця , 29.03.2024

Мер Калуша оголосив догану чиновникам через смерть жінки

У Калуші комісія завершила перший етап розслідування дій медичного персоналу Калуської ЦРЛ щодо невиконання чи неналежного виконання останніми своїх обов’язків.

Комісія створена розпорядженням міського голови Калуша Ігоря Матвійчука після смерті хворої, яка чотири години чекала госпіталізації.

За результатами розслідування, міський голова Калуша оголосив догани своїй заступниці Наталії Табачук та гендиректору Калуської ЦРЛ Івану Красійчуку. Відповідне розпорядження, оприлюднене на сайті Калуської міської ради.

Також міський голова доручив керівнику лікарні вжити всіх вичерпних адміністративних та організаційних заходів до осіб та керівників структурних підрозділів, які стали учасниками розслідуваного випадку.

Нагадаємо, 20 травня у Калуській ЦРЛ померла пацієнтка, якій попередньо діагностували двосторонню пневмонію. Рідні жінки розповіли, що хвора кілька годин просиділа в коридорі і їй не надали медичну допомогу.

Після розголосу у соцмережах міський голова створив комісію з розслідування дій медичного персоналу Калуської ЦРЛ щодо невиконання чи неналежного виконання своїх обов’язків. Комісію очолила заступниця міського голови Наталія Табачук, яка в результаті також отримала догану.

Читайте також: У Калуші уже друга смерть від коронавірусу – помер молодий чоловік