п’ятниця , 29.03.2024

До кінця курортного сезону на Азовському морі чергуватимуть поліція і нацгвардія

Наряди Нацгвардії і поліції посилять патрулювання прибережних зон та зон відпочинку поблизу Азовського моря у зв’язку з черговим етапом послаблення карантину в Україні

Про це повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ.

“Із потеплінням кількість відпочивальників на пляжах збільшується. Запрацювали заклади харчування, готелі та спортивні майданчики у прибережних районах. У зв’язку з цим, такі місця були підсилені пішими нарядами, а також автопатрулями Нацгвардії у взаємодії із Нацполіцією”, — наголосив заступник командира військової частини 3057 підполковник Сергій Загреба.

Зокрема контролюватимуть прибережні зони у Маріуполі та в курортних населених пунктах: Мелекине, Білосарайська Коса, Ялта.

Патрулювання узбережжя Азовського моря триватиме до закінчення курортного сезону.

У МВС також нагадали громадянам, які відвідують водоймища, що за порушення карантину, залежно від подальших наслідків, передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що з 1 червня почався третій етап послаблення карантину. Він передбачає відновлення роботи спортивних залів, закладів освіти, пасажирського автобусного та залізничного сполучення між областями, а також можливість відвідування громадянами водоймищ та зон відпочинку поблизу них.

Читайте також: «Давній Галич» та сучасні таємниці національного заповідника (ФОТО, ВІДЕО)