четвер , 25.04.2024

На Прикарпатті п’яту добу рятувальники шукають 42-річного чоловіка

Очевидці бачили, як він заходив до річки Бистриця Солотвинська

29 травня до рятувальників надійшло повідомлення від жителя села Крихівці, про те, що його 42-річний син ще зранку 28 травня пішов в лісову місцевість с. Загвіздя, с. Підлісся Тисменицького району та протягом доби додому так і не повернувся.

О 17.20 год надійшла додаткова інформація від очевидця, який попередньо бачив громадянина, що заходив в річку Бистриця Солотвинська (рівень води становив близько 1,5 м).

Станом на 08.00 02.06.2020 р. до місця проживання в с. Крихівці Івано-Франківської МР не повернувся.

До проведення пошукових-рятувальних робіт залучено: ПРВ Івано-Франківськ – 7 чол. о/с., 2 од. тех. (в.т.ч. 1 катамаран); Кінологічне відділення – 3 чол. о/с., 2 собаки; відділення водолазно-рятувальних робіт – 6 чол. о/с., 2 од. тех. ( в.т.ч. 1 човен); МОГ Тисменицького РВ – 2 чол., о/с., 1 од. тех. МОГ Управління ДСНС в області — 3 чол. о/с., 1 од. тех.,  місцевого населення 15 чол.

Всього залучено 36 чол. 6 од. тех., 2 собаки, з них від УДСНС в області залучено: 21 чол. о/с., 6 од. тех., 2 собаки. Станом на 18.00 кінологічним відділенням проведено обстеження прибережної зони та берега лівої сторони річки на відстані 27 км.

Івано-Франківським ПРВ та відділенням ВРР з с. Старого Лисця до смт. Єзупіль проведено обстеження водного дзеркала річки на відстані 37 км. місцевим населенням проведено обстеження прибережної зони та берега правої сторони річки на відстані 15 км., особу не знайдено.

Поновлення пошукових робіт заплановано на ранок третього червня.

Читайте також: У Карпатах водій втопив свій автомобіль, намагаючись переїхати гірську річку