четвер , 28.03.2024

У Франківську кілька пацієнтів захворіли на коронавірус повторно

З початку епідемії коронавірусу у в обласному центрі зафіксовано 356 випадків коронавірусу

З них 28 летальних випадків, ще очікуються результати по двох. Про це повідомив під час щоденного онлайн-включення міський голова Руслан Марцінків.

«Тобто у Франківську може бути 30 летальних випадків», — зазначив мер.

Не підтверджено корона вірусну хворобу ПЛР-дослідженням у 810 осіб. Всього проведено 2776 експрес-тестів, з них 741 засвідчив позитивну реакцію.

Станом на сьогодні 172 людини перебувають у лікарні. Зокрема 134 у центральній міській клінічній лікарні, та 39 у міській клінічній лікарні №1.

Одужали 133 пацієнти, які лікувались у ЦМКЛ та міській лікарні №1.

«Тобто ці пацієнти мають подвійне ПЛР дослідження, за якими вони вважаються виздоровілими. Проте є така погана інформація, декілька осіб повторно захворіли коронавірусом. Після того, як вони виздоровіли і повторно мають підтверджені ПЛР-реакції, тому маємо таку негативну ситуацію», – зазначив міський очільник.

Нагадаємо, станом на ранок в області вже 1 235 лабораторно підтверджених випадків захворювання – 14 нових випадків за добу.

Наразі є 4 514 підозр на коронавірусну хворобу. Загалом хворіє 641 людина. На даний час померли 70 осіб. Крім того, одужало 524 пацієнти.

Читайте також: У МОЗ повідомили, коли чекати завершення карантину