вівторок , 19.03.2024

Укрзалізниця відкриває продаж квитків на поїзди до Івано-Франківська

Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на 6 поїздів далекого сполучення у напрямку Заходу України, які почнуть курсування з 4 червня 2020 року.

Про це повідомив в.о. голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик.

Так, продаж квитків відкрито на поїзди:

№1/2 сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська – з 4 червня по парних числах, із Костянтинівки – з 5 червня по непарних);

№7/8 Київ-Івано-Франківськ (щоденно з 4 червня);

№749/750 Київ-Івано-Франківськ (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Івано-Франківська – з 5 червня);

№29/30 Київ-Ужгород (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Ужгорода – з 5 червня),

№98/97 Ковель-Київ (через день, із Ковеля – з 3 червня по непарних днях, із Києва – з 4 червня по парних);

№772/771 Хмельницький Київ (щоденно, з 4 червня).

З урахуванням вказаних поїздів вже відкрито продаж квитків на 35 поїздів далекого сполучення. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №392 продаж квитків відкрито на 50% місць у поїздах. Квитки наразі можна придбати через офіційний сайт компанії та у залізничних касах.

Пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагону у нічних поїздах, зазначають у прес-службі Укрзалізниці.

Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Як повідомлялося, Укрзалізниця врахувала всі рекомендації МОЗ та повністю готова до відновлення курсування пасажирських поїздів. Також повідомлялося, що з 1 червня 2020 року Укрзалізниця планує запустити 42 поїзди, з яких 10 – Інтерсіті+ та 32 – далекого сполучення. На ці поїзди вже найближчим часом буде відкрито продаж квитків.

Нагадаємо, Укрзалізниця з 1 червня буде продавати квитки за 90 днів до дати відправлення поїзда, а не за 45 чи 60 днів, як це було раніше.

Читайте також:
Укрзалізниця відновлює рух електричок на Прикарпатті та ще у 9 областях