четвер , 28.03.2024

Тимошенко замість роботи у парламенті провела день у спа-готелі на Львівщині – “Схеми” (відео)

Перебувала у п’ятизірковому спа-готелі на Львівщині разом із колегою Сергієм Власенком та “свободівцем” Ігорем Кривецьким

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко під час карантину пропустила позачергове засідання ВРУ, оскільки перебувала у п’ятизірковому спа-готелі на Львівщині разом із колегою Сергієм Власенком та “свободівцем” Ігорем Кривецьким.

Про це пише “Радіо Свобода” з посиланням на “Схеми: корупція в деталях”

Отож,  7 травня народні депутати позачергово зібралися у Раді, щоб розглянути низку питань щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, зокрема, впровадження обов’язкового тестування окремих категорій населення, оплату лікарняних для медиків та їхнього страхування. Того ж тижня до Тимошенко була прикута увага ЗМІ через те, що вона задекларувала більше $5 мільйонів доходу, отриманого в США.

Утім Тимошенко пропустила позачергове засідання у ВР і не з’являлась того тижня в ефірах та на публіці.

Натомість, як з’ясували “Схеми”, лідер “Батьківщини” замість участі у засіданні під час карантину перебувала в спа-готелі у селі Стрілки Львівської області – Edem Resort Medical & Spa.

Згодом журналісти помітили жінку, схожу на Юлію Тимошенко, яка заходила до будівлі.

В цей же день знімальна група зафіксувала однопартійця Тимошенко: Lexus, яким користується депутат Сергій Власенко, виїжджав з готелю.

Перебуваючи поблизу готельного комплексу, “Схемам” вдалось зафіксувати на території Edem Resort Toyota Camry, з якої вийшов багаторічний особистий охоронець Юлії Тимошенко. Пізніше ця автівка заїхала на територію Edem Resort. “Схеми” впізнали також особистого водія лідерки “Батьківщини”.

Тимошенко не прокоментувала свій відпочинок, а Власенко заявив, що “не підтверджує та не спростовує” нічого.

Готельний комплекс Edem Resort Medical & Spa належить бізнесменові, екс-народному депутату, заступникові голови Всеукраїнського об’єднання “Свобода” й одному з основних спонсорів цієї партії Ігореві Кривецькому.

Його журналісти також зафіксували на території готельного комплексу. Зокрема, Кривецький сів в автомобіль – і кортеж із трьох машин, серед яких вище згадана Toyota Camry з особистим охоронцем Юлії Тимошенко, одночасно виїхав із території комплексу.